En blogg om kemikalieintolerans som tabu i dagens samhälle!

onsdag 22 maj 2013

Ett gott skratt förlänger livet!

Under karnevalen som föregår fastan i katolska länder fanns för länge sedan en dag när man fick vända upp och ner på samhällsrollerna. Då var de fattiga kung för en dag, och tilläts göra narr av de rika och mäktiga och ge sin chef en spark i ändan. Det var en dag som de mäktiga insåg behövdes för att lätta på spänningarna. Idag fyller förmodligen Internet den funktionen.
Av ett foto att döma, taget efter en debatt mellan statsminister Reinfeldt och oppositionsledaren Stefan Löfvén, skulle man kunna förutspå nästa vals vinnare. Reinfeldt böjer huvudet och tar ett steg bakåt när de tar i hand, och Löfvén vänder sig framåt och tittar in i kameran med stor auktorietet i kroppshållningen. I början av nästa månad har Stefan Löfvén inbjudits till ett möte med Bilderberggruppen. En del andra som bjudits in har efteråt blivit statschefer, till exempel Thatcher, Blair, Obama och Reinfeldt, så det skulle kunna spekuleras i om valen verkligen är så fria i väst, eller om den mäktiga Bilderberggruppen styr ett marionettspel? Man får hoppas att inte Löfvén "råkar i dåligt sällskap" där!
Förnuftiga människor brukar instinktivt slå ifrån sig alla konspirationsteorier som till exempel den om Bilderberggruppen, men det beror förmodligen på rädsla och inte fakta eftersom det inte finns något som heller bevisar motsatsen. Det skadar aldrig att vara vaksam i djungeln!
Bilderberggruppen verkar för globalisering, och detta med en världsregering och en världsdomstol talade ju redan kosmologen Martinus om. Men tyvärr verkar det inte vara Bilderberggruppen som skulle kunna genomföra detta, då den enbart består av rika och maktmedvetna personer som knappast lär besitta den ödmjukhet och helhetssyn som skulle krävas.
Den ännu otäckare delen av konspirationsteorin talar om en maktelit som vill utplåna alla "onödiga" människor och drastiskt minska jordens befolkning genom gifterna i föda, vatten och mediciner. Och eftersom detta går för sakta, även genom att sprida ett influensavirus som ska ge anledning till tvångsvaccineringar med så kallade "silent killers". Men liknande försök i historien från några mentalt smutsiga elitgrupper har ju aldrig vunnit i längden, förmodligen och förhoppningsvis för att något sådant strider mot den helhetssyn som krävs, och inte är i enlighet med univerums lagar.
Oavsett om Bilderberggruppen är på den "goda eller onda" sidan, lär knappas våra auktoriteter världen över vara omedvetna om riskerna med alla gifter vi utsätts för, och ofta helt i onödan. Vem behöver till exempel aspartam i livsmedel?
Eftersom jag tror att alla människor är lika mycket värda, så inför jag nu en dag när man kan skratta åt auktoriteter som tror något annat och ge dem en spark där bak! Låt oss skratta (fast behålla ett på öga på dem) : HA HA HA HA HA HA HA HA! MOAHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!  Sådär ja. Nu lever vi ännu längre!
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar