En blogg om kemikalieintolerans som tabu i dagens samhälle!

tisdag 7 maj 2013

En konspirationsteori - sant eller saga?

"Någonting är ruttet i Danmark" sade Hamlet, men jag säger att någonting är skumt i Sverige. Eller i hela världen förresten. De flesta vill inte ha med konspirationsteorier att göra eftersom det mest anses vara dårar som håller på med sådant. Det obehagliga med konspirationsteorier är väl snarast det innehåll av sanning som kan tänkas finnas i dem. Enligt en nuvarande teori håller en elit på att planera en förslavning av jordens befolkning, och man vill till exempel avskaffa kontanta medel för att ha fullständig kontroll över folket med hjälp av de elektroniska betalkortens mikrochips. Inte alls otänkbart, det skulle snarare vara otänkbart om något sådant inte skulle komma att försökas. Även här i Sverige har en uppdelning av människor smugit sig på, nästan omärkligt i alla fall hos dem som inte själva drabbats (ännu). Fas 3, utförsäkringar av sjuka, planerna på höjd pensionsålder och en pågående skrotning av äldre- och sjukvården låter säkert som några av faserna i "New World Order" för dem som är bekanta med den tolknings-arten.

Den danske kosmologen Martinus innefattade i sin tolkning av universum reinkarnationen som en självklarhet. Han menade att bara på det sättet kan livet bli rättvist i längden och att ett enda liv inte räcker till för en bråkdel av allt man behöver lära sig. Han lär också någonstans ha sagt att nazismen inte är död riktigt än - de gamla inbitna nazisterna som dog i andra världskriget kommer att återfödas för att i en sista krampryckning försöka ta över världen - och få slutgiltigt spö! (Tredje riket = New World Order, någon.......?)  En ond godnattsaga, eller verklighet? Och hur är det med vår egen regering - var det inte Ulf Kristersson, kanske redan före han blev socialförsäkringsminister, som i TV uttalade saker som att "arbetslösa behöver inte ha egen bostad"? Heil Kristerzon...?
Som en slutvinjett till rysaren kan man lägga till alla kemikalier som långsamt förgiftar oss i våra vardagsprodukter och det officiella förnekandet av MCS (Multiple Chemical Sensitivity) som en realitet, trots att miljoner i världen redan drabbats. Plus hämningslös trådlös strålning som blivit obligatorisk i många skolor bland annat. Fast eftersom vi nu har avslöjat konspirationen kanske vi har det hela som i en liten ask, eller kommer "the sheeple" att fortsätta rakt i fällan? Den spännande fortsättningen följer på plats i samtidshistorisk verklighet!

PS. Nu verkar idén om mikrochips genomföras också genom implantat i människorna, och om allt fortsätter enligt konspirationsteoretikernas förutsägelser, så stundar väl snart också tvångsvaccinationerna som ska minska jordens befolkningsmängd till (för makthavare) mer hanterliga siffror....
PS PS Dock kan det vara bra att använda de kritiska glasögonen när det gäller konspirationsteorier, eftersom det ibland lurar mörka krafter bakom som vill sprida misstänksamhet i syfte att skada demokratin.

All Americans Will Receive A Microchip Implant in 2013 Per ...

dprogram.net/2013/.../all-americans-will-receive-a...
Översätt den här sidan

23 jan 2013 - Are We Days Away From A Financial Collapse? – Charlie McGrath · All Americans Will Receive A Microchip Implant in 2013 Per Obamacare ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar